Održavanje i servis

Servisne radnje na rashladnoj i klimatizacijskoj opremi vršimo po najvišim tržišnim standardima te uz samo održavanje pružamo korisniku vođenje evidencije o izvršenim održavanjima...

DAIKIN klima uređaji

Klimatizacijski sustavi koji nude optimalnu kombinaciju hlađenja i grijanja za Vašu udobnost.

www.usteda-energije.hr

Ušteda energije u apartmanima i hotelima....

Ostali proizvodi

Rashladna oprema, rashladne komore, automatika i daljisko upravljanje i nadzor.

 • Održavanje i servis

  Servisne radnje na rashladnoj i klimatizacijskoj opremi vršimo po najvišim tržišnim standardima....
 • DAIKIN klima uređaji

  Klimatizacijski sustavi koji nude optimalnu kombinaciju hlađenja i grijanja za Vašu udobnost.
 • Ušteda energije

  Ušteda energije u apartmanima i hotelima...
 • Ostali proizvodi

  Rashladna oprema, rashladne komore, automatika i daljisko upravljanje i nadzor.
   O NAMA
Tvrtka PRO AUTOMATIKA d.o.o. sa sjedištem u Šibeniku specijalizirana je za profesionalne rashladne i klimatizacijske sustave kao i sustave automatizacije te u navedenom segmentu nudi projektiranje, prodaju, izvođenje, servis i održavanje. U segmentu klimatizacije nudimo opremu proizvođača DAIKIN.

Vrhunska kvaliteta i prestižan dizajn osigurava Daikin - multinacionalna korporacija koja je registrirana na Japanskoj burzi i koja je vodeći svjetski proizvođač i dobavljač HVAC opreme - grijanje, ventilacija i klimatizacija, što obuhvaća i rješenja s dizalicama topline i rješenja za duboko smrzavanje.

U segmentu rashladne opreme nudimo proizvode priznatih svjetskih proizvođača te osiguravamo izradu rješenja izrađenog po vašim potrebama. Automatizacija obuhvaća distribuciju opreme daljinskog upravljanja i nadzora proizvođača Teltonika kao i izradu elektro ormara za distribuciju, upravljanje i regulaciju u svim industrijskim segmentima.

SERVIS I ODRŽAVANJE

Zapošljavamo visoko kvalificirani servisno-tehnički tim stručno osposobljen za puštanje u rad i obavljanje svih servisnih radnji na rashladnicima vode, dizalicama topline, profesionalnoj rashladnoj opremi kao i ostaloj klimatizacijskoj opremi.

Servisne radnje na rashladnoj i klimatizacijskoj opremi vršimo po najvišim tržišnim standardima te uz samo održavanje pružamo korisniku vođenje evidencije o izvršenim održavanjima, praćenje stanja opreme, izdavanje zapisnika o ispitivanju opreme kao i zapisnika o nepropusnosti radne tvari rashladne i klimatizacijske opreme.

   KONTAKT
Pro Automatika d.o.o.
Ul. 113. Šibenske brigade HV-a 183
HR-22000 Šibenik

TEL: +385 (0)22 340 644
FAX: +385 (0)22 333 929

info@pro-automatika.hr

   NAŠA LOKACIJA


© 2011. - 2015. Pro Automatika - Šibenik